Thursday, May 5, 2011

CONTEST DESIGN T-SHIRT 'KAMI CIKGU BLOGGER'

assalamualaikum dan salam sejahtera. setelah lama menyepi. kali ni admin-admin bercadang untuk buat satu contest design t-shirt kelab KAMI CIKGU BLOGGER. harap-harap dapat sambutan. insyaAllah ada gathering nanti kita boleh pakai sama-sama.



Syarat-syaratnya adalah seperti berikut  :
  • wajib menggunakan perkataan 'CIKGU BLOGGER' atau 'KAMI CIKGU BLOGGER'
  • motto anda boleh pilih apa-apa perkataan sahaja. asalkan membangkit semangat seorang cikgu. contoh : Kami Inspirasi Negara. itu contoh sahaja ok.  
  • motif design Tshirt tersebut sekurang-kurangnya mempunyai ciri-ciri seorang CIKGU. buatlah macam mana pun. 
  • design mestilah cantik, kemas, menarik dan kreatif.  
  • apabila dah siap designkan sila email details anda kepada kami (cikgublogger@yahoo.com) dan tinggalkan komen di entry ini. kalau anda rajin untuk buat entry, boleh buat dan bagitahu pihak kami. 
  • tarikh tutup 5 MEI 2011. semua design akan di approve pada 6 Mei di blog ini. selepas itu, saya akan minta rakan-rakan lain untuk undi design yang terbaik. undian majoriti adalah dikira pemenang. 



pesanan : 

  • sebarang pertanyaan lanjut, sila rujuk cik mas (boleh tanya di facebook juga)
  • pemenang yang dipilih adalah seorang sahaja. hadiah berupa 1 helai T-shirt rasmi CIKGU BLOGGER dan wang saguhati yang lumayan. pasti berbaloi dengan usaha keras anda. 
  • sebarkan maklumat tentang contest ini dengan membuat entry atau post di wall FB. supaya rakan-rakan anda yang lain boleh join sama. terima kasih.

10 org cikgu tanda buku:

Syafiq on March 25, 2011 at 9:13 AM said...

Nice, x retu bab2 design. tapi kalau esok ada t-shirt ni, maklumkan yer, teringin sehelai dua :D

kami cikgu blogger on March 25, 2011 at 10:22 PM said...

@Syafiq

ok bereh... :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ on March 28, 2011 at 6:12 PM said...

menarik!!! cik bunga minat design nie, i'll try ;)

mohamadSaleh on March 30, 2011 at 5:00 PM said...

saya suka design... saya cuba dulu. emmm macm mane nak join kami cikgu blogger?

Kami Cikgu Blogger on March 31, 2011 at 3:32 AM said...

@♥.::cintabunga™blogspot::.♥

try the best k :)

Kami Cikgu Blogger on March 31, 2011 at 3:32 AM said...

@mohamadSaleh

sila lah join.. :)

bagi URL blog je kat cni.. kalo stdy or keje mane2 bgtau la. leh list ikot ctgry ....

BooBoo on April 3, 2011 at 8:16 AM said...

nk try join la... :)

Kami Cikgu Blogger on April 5, 2011 at 12:05 AM said...

@BooBoo

silakan :)

nba-Nur on May 10, 2011 at 11:37 AM said...

Salam.. Tumpang tanya, bagaimana cara nak join bloglist "Kami Cikgu Blogger"?

Kami Cikgu Blogger on May 10, 2011 at 8:23 PM said...

@nba-Nur

tinggalkan link blog, nyatakan anda dr ipg or ipt mne? :)

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!