Friday, July 8, 2011

DESIGN T SHIRT KE-2 CIKGU BLOGGER! SILA PILIH!

assalamualaikum. minggu lepas ada seorang rakan cikgu blogger berminat untuk designkan tshirt cikgu blogger yang baru. dan saya memberi peluang kepada nya. pihak kami juga memberi peluang kepada anda untuk pilih mana paling sesuai.  pihak kami cikgu blogger perlukan undian untuk menentukan baju yang mana untuk jadi baju rasmi

Macam mana nak undi?

1) Teliti dan pilih mana satu tshirt cikgu blogger yang korang rasa cantik dan sedap mata memandang
2) Korang tulis perkataan LIKE dekat komen entry ni. Antara korang nak LIKE T-SHIRT 1 atau LIKE T-SHIRT 2
3) Kalau tak setuju atau kritik boleh utarakan kat komen bawah ni. kalau ada yang berbakat nak design, boleh la cakap jugak kat komen tersebut.

So, ini adalah dua design yang disebut-sebut dan diwar warkan di seluruh dunia :

T SHIRT 1 


T SHIRT 2


KLIK gambar untuk BESAR PUNYA!~

LIKE paling banyak akan dijadikan sebagai baju rasmi CIKGU BLOGGER ok!

terima kasih~

15 org cikgu tanda buku:

Syafiq on July 8, 2011 at 4:27 AM said...

LIKE T-SHIRT 2

Cikgu Fikri on July 8, 2011 at 7:39 AM said...

yang 1st tu nmpak matang, tp simple lah pulak..
yg 2nd tu nmpak cm childish, but nice..
saya pilih num 2....
nmpak konsep keguruan dan dekat dgn jiwa pendidik.. (huhuhu :))

IMANSHAH on July 8, 2011 at 3:48 PM said...

yg 2

Mohd Haniff a.k.a. Cikgu Aniq on July 9, 2011 at 6:43 PM said...

jadi ker wat t-shirt nie??

Kami Cikgu Blogger on July 10, 2011 at 3:14 AM said...

@Syafiq

ok tq :)

Kami Cikgu Blogger on July 10, 2011 at 3:14 AM said...

@Cikgu Fikri

ok tq :)

Kami Cikgu Blogger on July 10, 2011 at 3:15 AM said...

thnks kepada pengundi.. anda boleh ajak rakan2 anda undi sekali ye :)

Diya Edhayaa on July 18, 2011 at 7:29 AM said...

t-shirt 1 nmpk ok, tp simple sgt..
asenye yg ke-2 oke kot..
pastu cmne kalo nk beli utk 1 kampus trus ae..?

Fad on August 6, 2011 at 8:14 AM said...

hai!!!cikgu Fad dtg..dari ilmu khas..ley masuk list gak ke..hehe..best la wat camni..ni yg makin smgt nak berblog..admin dr ipg mana

Fad on August 6, 2011 at 8:18 AM said...

nak tanya apa tugas admin?

Kancil 8349 on August 7, 2011 at 6:45 AM said...

Kancil melapor diri sebagai guru yang mengajar...:) cantik baju...kancil ikut je suara ramai...

tiada daripada IPG Tun Hussein Onn ke? :(

MiSS Fyda on August 9, 2011 at 3:57 PM said...

LIKE no 1

Sireh Puteh on August 12, 2011 at 4:26 AM said...

LIKE T-SHIRT 1
(sireh puteh dari IPG KAMPUS KOTA BHARU)

CIKGU SHAHRIL on October 17, 2011 at 3:28 PM said...

like tshirt no.2

Cikgu Ma on October 31, 2011 at 3:10 AM said...

assalamualaikum
dua dua cantik
tapi saya pilih no 1

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!