Tuesday, June 21, 2011

T-SHIRT KAMI CIKGU BLOGGER, OK TAK?

assalamualaikum kawan-kawan, nampak nye lama masing-masing menyepi. jadi admin dah usahakan mintak tlg rakan blogger siapkan design T-shirt utk kelab Kami cikgu blogger ni... walaupun lambat, tapi admin rasa ini yang termampu. harap-harap kemuniti kecil ini dapat terima ya.  insyaAllah tak lama lagi akan buka tempahan. so kalau ada yang berminat boleh bagitahu. dan jika tempahan dah dibuka kelak, akan admin beritahu..




ini contoh design T-shirt tersebut

kawan-kawan boleh tolong sebarkan ye. harap tak de yang terlepas dengan informasi ini. nanti ada yang berkecil hati pula. terima kasih. 





17 org cikgu tanda buku:

Diya Edhayaa on June 21, 2011 at 2:19 AM said...

smart2.. hehe..

misz athiqah on June 21, 2011 at 2:49 AM said...

saya nak....=)...sila bagitau bila leh order yerk..hehe...

Mieya on June 21, 2011 at 2:51 AM said...

wah.. dh buat t-shirt.. mia nk tempah la nnt.. agak2 berapa harga sehelai baju tuh??

http://akumia19.blogspot.com

airazulaikha on June 21, 2011 at 3:34 AM said...

cantik..

IMANSHAH on June 21, 2011 at 7:10 AM said...

cantik

Kami Cikgu Blogger on June 21, 2011 at 7:15 AM said...

@Diya Edhayaa

thnaks :)

Kami Cikgu Blogger on June 21, 2011 at 7:16 AM said...

@misz athiqah

insyaAllah saya akan bagitahu ye :)

Kami Cikgu Blogger on June 21, 2011 at 7:17 AM said...

@Mieya

admin tengah survay harga yang sesuai untuk baju tu, kain berkualiti dan selesa. harga kurang 30.. admin cuba ok :)

Kami Cikgu Blogger on June 21, 2011 at 7:17 AM said...

@airazulaikha

thnks :) kalau dah buka tempahan boleh la order :)

Kami Cikgu Blogger on June 21, 2011 at 7:18 AM said...

@IMANSHAH

terima kasih :)

Cikgu Fikri on June 21, 2011 at 8:04 AM said...

lawanyer!!!!
serius smart!!!! :)

diba on June 21, 2011 at 8:05 AM said...

orait..cube yg trmurah;)

ahsfantasy24 on June 21, 2011 at 8:46 AM said...

comel da de katun,,
tp klw wane tu usha slaen itam,
meby akn jd ag cun:)

Syafiq on June 21, 2011 at 6:50 PM said...

Smarttt lahhh, nt dah boleh order bgtau ok ;)

Cikgu Fikri on June 22, 2011 at 9:11 AM said...

kak, fiq kalau boleh ak saiz besar yer..
kalau boleh, wat lah smpai 3 or 4 XL! :)

Mohd.Rusman Usman on June 24, 2011 at 7:34 AM said...

nak jugak, gtau kalo da bleh order ya....

mrusman
http://rusrealfan.blogspot.com/

Chegu Zubir on June 26, 2011 at 3:32 AM said...

terbaik....suka2

jom join
Segmen : Pencarian Mega Bloglist

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!