Thursday, February 10, 2011

PERHATIAN : GATHERING CIKGU BLOGGER KALI KE 2 DIADAKAN! JOM PAKAT DATANG RAMAI-RAMAI

assalamualaikum dan salam sejahtera. pihak kami menjemput semua bakal-bakal guru, guru yang sudah mengajar dan sesiapa yang terlibat dalam bidang perguruan untuk menyertai perjumpaan ini. anda dialu-alukan untuk memeriahkan gathering ini. pastikan anda seorang blogger. terima kasih. 


GATHERING CIKGU BLOGGER akan diadakan pada : 

TARIKH : 26 FEBRUARI 2011 

TEMPAT : BERJAYA TIME SQUARE, KUALA LUMPUR   

MASA : 10.30 AM - 6.00 PM
UPDATE :
tentatif untuk esok !

10.30 pg : berkumpul (register) di tingkat 8 depan kedai Umobile .

11.00 pg : sesi ice breaking - ruang legar berhampiran Cosmo's Theme Park
(kalau ramai maybe kita akan bawa ke tempat lebih luas)

12.30 tgh : bowling

2.00 ptg : rehat + solat


3.00 ptg : makan2 kat food court tingkat 10


4.30 ptg : tukar-tukar hadiah RM10 (Romeo & Juliet) undian akan dijalankan disana


5.00 ptg : sesi fotogedik


6.00 ptg : bersurai


*sebarang pertukaran tertakluk kepada Cik Mas selaku admin :) 






jika anda berminat untuk sertai sila inbox facebook admin : CIKMAS / BLOG CIKMAS

atau

boleh jawab invitation event dari group facebook : KAMI CIKGU BLOGGER
pesanan : perhatian kepada CO-ADMIN blog ini. sila sebarkan maklumat gathering ini. anda perlu peka dan beritahu saya jika ada sebarang masalah atau maklumat terbaru. anda telah diberi tanggungjawab dan sila jalankan tanggungjawab sebaiknya. kerjasama anda sangat saya hargai. 

10 org cikgu tanda buku:

Asyiqin Ridzwan on February 10, 2011 at 9:24 PM said...

eh 26 feb gua ada BIG kat Melaka. tak dapat la gua nak join nie. dak ipg melaka mcm busy dgn karnival permainan tradisional on 26 feb tu.

Mainur Hasnah on February 10, 2011 at 9:41 PM said...

alangkah best kalau dapat hadir tapi asignment menunggu untuk disiapkan

Atirah on February 11, 2011 at 7:02 AM said...

saya selalunya ada fardhu ain pukul 10am-12.30pm hari sabtu tu...huhuuhh

emieysandra on February 12, 2011 at 5:11 AM said...

sdihnyer..xdpt jumpe kak mas ag..:(

shada wentz on February 12, 2011 at 7:14 AM said...

wahhh.. sy akn semak jadual sy! :P

Abhamz on February 12, 2011 at 8:14 AM said...

salam, menarik program tu...tapi ada hal lain yang perlu dijalankan...t kasih atas info....semoga program berjalan lancar.

Mohamadazhan hjDesa on February 13, 2011 at 11:38 PM said...

menarik ni :)

Cikgu Tie on February 14, 2011 at 12:43 AM said...

Jauh la pulak!

atakaer on February 14, 2011 at 10:35 AM said...

nape x buat time cuti..??

Miss Dill on February 26, 2011 at 3:43 AM said...

lah...siang tadi saye pegi Berjaya Times Square! lambat tau pasal komuniti ni. :(


Miss Dill^^

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!