Wednesday, January 12, 2011

UPDATE! CIKGU BLOGGER WAJIB BACA!

assalamualaikum...
blog jarang update..
maaf sebab admin masing-masing sangat sibuk..
pelbagai hal dan perkara perlu di selesaikan..
harap anda semua jelas dan paham...



pengumuman nak dihebahkan disini :


  1. aku nak mintak pendapat korang tentang gathering cikgu blogger pada cuti raya cina. so korang tolong suggest tarikh yang sesuai..cadangan tempat di time square KL!
  2. aku nak mintak korang tolong bg link blog korang kat sini, supaya boleh tukar-tukar link dari bakal-bakal guru pelusuk negeri (letak link korang kat komen entryn ini > KLIK SINI)
  3. aku nak mintak korang tolong hebahkan kewujudan blog ni kat kawan korang yg amik bidang pendidikan dan perguruan..dan anda sendiri sila letak link di blog ini di bloglist korang..nanti apa-apa update senang korang nak tau
  4. sesiapa berminat nak jadi co-admin di blog ni sila bagitau aku..sebab aku tengah cari krew  kamicikgublogger sebab orang yang akan jadi krew ni mesti hebahkan maklumat gathering kat kawan2 kampus diorang...harap org yang boleh bagi komitmen secara optimum dan dapat hadir gatehring!

ok...itu sahaja maklumat yang nak dihebahkan...
harap anda dapat beri kerjasama dan hebahkan kepada rakan-rakan
ada sebarang masalah sila tinggalkan komen ya..
assalamualaikum..

15 org cikgu tanda buku:

ɐɥs+ɐɟ on January 12, 2011 at 7:14 AM said...

soulmaths sedia utk jadi crew ipgkdri

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ on January 12, 2011 at 7:32 AM said...

mane ek. cameron jum.
hehe

Cikgu Fikri on January 12, 2011 at 7:38 AM said...

Fik nak jd CO-admin gak...
heheheehhee..

kak,
thx letak link fiq sbg admin...
terharu nih..
huuhhuh :)

░♥si lampu neon♥░ on January 12, 2011 at 8:07 AM said...

nak jadi crew bleh? heheh tgh takde keje ni hehe..

wehhh sudu besi pon kampus aku ke? waaa terharu nye ade kawan =)


cuti raya cina? aku kena tgk kalender dulu..tapi aku on je sebab sekarang ni tak posting lagi la katekan..menganggur pak !

cik aied on January 12, 2011 at 6:21 PM said...

times square?? sy x boleh pergi la kot...sebab time cuti raya cina sy balik jb...kalau time tak cuti nak buat kt KL bole la kot... :)

ijam ismail on January 12, 2011 at 7:53 PM said...

sy da join...
=)

iDa on January 13, 2011 at 3:55 AM said...

wahh..mantap laaaaa cenggini....suka22

fATia on January 13, 2011 at 4:02 AM said...

raya cina. . . klu sy mungkin xdpt join kak..(lari budget.hee^^) tp utk inform kat kwn2 insyAllah boley. . .

TunTeja on January 13, 2011 at 5:48 AM said...

kenape takde bloglist utk inst.perguruan temenggong ibrahim jb.nak jugak ;) hehehe

http://dyatunteja.blogspot.com/

Nordin on January 13, 2011 at 7:55 AM said...

wakil dari ipg kampus keningau nak jadi co-admin boleh tak? hehe




Blog Saya|Klik Sini

wan T A N ho on January 14, 2011 at 8:06 AM said...

halo..salam dari IPG kampus tawau.. nampaknya baru saya sj dari ipg kampus tawau.. jadik saya dengan x segan silunya ingin menjadi c0-admin.. ^^

Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri on January 14, 2011 at 6:16 PM said...

saya nk tambah link untuk IPG KTI...

http://zairyfirdaus.blogspot.com

cikgu ct on January 14, 2011 at 8:05 PM said...

salam hehe kalau dah lama jd cikgu cam na plak?

Bintun Sazali on January 15, 2011 at 8:47 AM said...

Salam dr IPPM ..hehe..;p
bagus, sokong kwujudan blog ni.

smoga trus maju!..:)

cik nad on January 15, 2011 at 9:02 AM said...

cik nad nk join bleyh???hikhik...
http://nadzulkipli.blogspot.com/
dr ipsah.... <3

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!