Thursday, January 13, 2011

SEGMEN SAHABAT BLOGGER DI BPM...jom pakat buat ramai-ramai

anda di galakkan buat segmen ini..sangat bermakna untuk anda sebagai bakal guru...



KLIK SINI < UNTUK LIHAT PANDUAN MENULIS ENTRY!



KANDUNGAN SEGMEN :


Buat satu entri yang menarik. dalam entri tersebut harus ada:
  1. Tajuk entri "Saya Pelajar IPG ...... (nyatakan tempat anda belajar)
  2. Link blog ini
  3. Gambar anda bersama rakan sekelas 
  4. Nyatakan apa kursus anda ambil dan anda akan menjadi guru subjek apa nanti..
  5. Ceritakan pengalaman manis dan pahit sepanjang belajar untuk menjadi guru.. dan apakah perubahan yang anda mahu buat dalam sistem pendidikan negara sekarang ni? (wajib jawab ye)
Tempoh untuk segmen ini akan berlangsung:

13 Januari 2011 - 20 Januari 2011 (jam 1 petang)


pesanan penaja : untuk dak IPTA dan IPTS pon ada....tapi dah lama segmen tu..aku tak perasan..yang IPG ni paling baru..so jangan malu jangan segan buat segmen ni ok...

14 org cikgu tanda buku:

ijam ismail on January 13, 2011 at 10:26 PM said...

ooo..ipg j ehhh...
good luck...
=)

iDa on January 14, 2011 at 4:08 AM said...

wahh..mcm menarik....nk wt r.....

Azham Vosovic on January 14, 2011 at 9:35 AM said...

Saya IPG Kampus Bahasa Antarabangsa...

Azman Roslan on January 14, 2011 at 5:05 PM said...

wau tak sangka ada blog untuk bakal cikgu ye.. tahniah..

Suara Maya on January 15, 2011 at 3:21 AM said...

Memerhati dari blog BeritaKini-beritakiny.blogspot.com

cik nad on January 15, 2011 at 9:08 AM said...

nk try jd coadmin bleyh???hikhik....

OrenLimau on January 16, 2011 at 5:31 AM said...

dah join!hee
salam perkenalan~

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:22 PM said...

@ijam ismail

bukan IPG sahaja... IPTA dan IPTS yg amik pendidikan boleh juga join :)

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:22 PM said...

@iDa

sila kan :)

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:22 PM said...

@Azham Vosovic
ok thanks... cek link blog anda sudah ada atau belum

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:23 PM said...

@Azman Roslan

terima kasih bro azman :)

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:23 PM said...

@Suara Maya

salam perkenalan ya

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:23 PM said...

@cik nad

sudah register kan nama anda :)

kami cikgu blogger on January 16, 2011 at 9:24 PM said...

@OrenLimau

salam perkenalan juga

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

kami cikgu blogger Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!